Punggelan, Banjarnegara

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Punggelan
—  Kecamatan  —
Kecamatan punggelan

Peta lokasi Kecamatan Punggelan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banjarnegara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 17

Punggelan kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia. Punggelan kuwe manggone nang sisi lor kecamatan wanadadi lan nang sisi kulone kecamatan wanayasa. Desane sing paling berpotensi ayakuwe desa badakarya.

Desa/kelurahan[sunting | sunting sumber]

  1. Badakarya
  2. Bondolharjo
  3. Danakerta
  4. Jembangan
  5. Karangsari
  6. Kecepit
  7. Klapa
  8. Mlaya
  9. Petuguran
  10. Punggelan
  11. Purwasana
  12. Sambong
  13. Sawangan
  14. Sidarata
  15. Tanjungtirta
  16. Tlaga
  17. Tribuana

Cithakan:Punggelan, Banjarnegara