Pulau Maya Karimata, Kayong Utara

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Pulau Maya Karimata
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Kayong Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Pulau Maya Karimata kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kayong Utara, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Pulau Maya Karimata, Kayong Utara Cithakan:Kabupaten Kayong Utara