Persibas Banyumas

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Cithakan:Infobox football club

Persatuan Sepak Bola Banyumas atau Persibas Banyumas kuwi klub profesional bal-balan tempate neng Indonesia sing markas utamane neng Purwokerto,Kabupaten Banyumas Jawa Tengah Indonesia, Peribas taon iki tanding neng Divisi Satu Liga Indonesia di Grup 5.

Digawe tahun 1986.