Pengobatan Tenaga Dalam

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | sunting sumber]

Pengobatan terapi tenaga dalam kuwe nganggo cara nyalurna tenaga dalam nang nggon sing lara. Tenaga dalam wis ana nang kabeh manungsa mung bedane wis di aktifna apa durung.

Carane Ngaktifna Tenaga Dalam[sunting | sunting sumber]

Tenaga dlam bisa diaktifna nganggo cara-cara:

Pengobatan Jarak Jauh[sunting | sunting sumber]

Siki wis ana pengobatan nganggo tenaga dalam sing ora perlu pasien teka, kuwe nganggo pengobatan jarak jauh. Metode pengobatan jarak jauh sing nganggo tenaga dalam akeh banget kayak:


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.


mBalik ming:

Pengobatan Alternatif