Panjebar Semangat

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Panjebar Semangat
Gambar:Ps-cover.png
Redaktur Pelaksana Drs. Aryo Tumoro
Staf redaksi Bambang Soediyanto BA
Drs. Aryo Tumoro
Donny Toenggoel
Kukuh Setyo Wibowo
M. Wijotohardjo
Kategori Umum
Frekwensi Mingguan
Oplah 25.000
Terbit sepindhahan 2 September 1933
Perusahaan PT Pancaran Semangat Jaya
Negara Bendera Indonesia
Basa Bahasa Jawa
Situs web http://panjebarsemangat.co.id
ISSN Cithakan:ISSN search link

Panjebar Semangat yakuwe majalah minggon basa Jawa sing terbit neng kota Surabaya. Majalah kiye terbit pertama dhewek tanggal 2 September 1933.[1] Panjebar Semangat pandhegani Bapak Dr. Soetomo[1], tokoh pendhiri Budi Utomo, kanggo alat perjuangan kemerdekaan Indonesia.

Kolom Populer[sunting | sunting sumber]

  • Layang Saka Warga
  • Apa Tumon
  • Alaming Lelembut
  • Cerkak (Cerita Cekak)
  • Cerita Rakyat
  • Taman Geguritan
  • Cangkriman Prapatan PS

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.