Panggul, Trenggalek

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Panggul
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Trenggalek
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
17 kelurahan

Panggul kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Trenggalek, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Trenggalek