Panganggo:Zorrobot

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Crystal Clear action run.png Zorrobot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng ZorroIII (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.


This is a bot controlled by no:User:ZorroIII.