Panganggo:SieBot

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

SieBot is the bot of Siebrand. This bot account is intended to be used with pywikipedia's interwiki.py to resolve and add interwiki links. Please let my master know if I do anything you disagree with. See nl:Gebruiker:SieBot/Overview for a complete overview of accounts and relevant links.

Crystal Clear action run.png SieBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Siebrand (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.