Panganggo:SassoBot

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Crystal Clear action run.png SassoBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Djsasso (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.


Owned and operated by DJSasso an admin on English Wikipedia. If there is a problem he can be reached here.