Panganggo:PixelBot

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kothak basa Wikipedia:Babel
map-bms-0
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Basa anggotaCatetan Liya Anggota:
Crystal Clear action run.png PixelBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Pixelfire (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.