Panganggo:Eivindgh

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kothak basa Wikipedia:Babel
map-bms-0
no Denne brukeren har norsk som morsmål.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Cithakan:User da-2Cithakan:User nn-2Cithakan:User sv-2
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Basa anggotaCatetan Liya Anggota: