Panganggo:DragonBot

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Crystal Clear action run.png DragonBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Jacob.jose (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

Cithakan:Emergency-bot-shutoff