Panganggo:Chobot

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Crystal Clear action run.png Chobot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng ChongDae (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.


This bot is operated by ChongDae. Please leave your message in meta.

Chobot is an interwiki bot, which runs the pywikipedia - Python Wikipedia Framework.