Panganggo:Alexsh

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

I'm Alex S.H. Lin, I'm editor in Chinese Wikipedia