Ombak

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Ombak yakuwé .[1]


Delenga uga[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ [referensi]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.