Negara, Jembrana

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Negara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kabupaten Jembrana
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 14 desa
8 kelurahan

Negara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jembrana, Bali, Indonesia.