Nanga Tayap, Ketapang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Nanga Tayap
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Ketapang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Nanga Tayap kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ketapang, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Nanga Tayap, Ketapang Cithakan:Kabupaten Ketapang