Merauke, Merauke

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Merauke
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua
Kabupaten Merauke
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 2 desa
8 kelurahan

Merauke kuwe salah siji distrik nang kabupaten Merauke, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Merauke, Merauke Cithakan:Kabupaten Merauke