Maja, Lebak

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Maja
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Lebak
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Maja kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lebak, Banten, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Lebak