Lubuk Pakam, Deli Serdang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Lubuk Pakam
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Utara
Kabupaten Deli Serdang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
7 kelurahan

Lubuk Pakam kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Deli Serdang, propinsi Sumatera Utara, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Lubuk Pakam, Deli Serdang Cithakan:Kabupaten Deli Serdang