Langowan Selatan, Minahasa

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Langowan Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kabupaten Minahasa
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Langowan Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Minahasa, Sulawesi Utara, Indonesia.


Cithakan:Langowan Selatan, Minahasa Cithakan:Kabupaten Minahasa