Labuan, Pandeglang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Labuan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Pandeglang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Labuan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pandeglang, Banten, Indonesia.