Kuta, Badung

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kuta
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kabupaten Badung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Kuta kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Badung, Bali, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Badung