Keuskupan Agung Makassar

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Keuskupan Agung Makassar kuwe tahta metropolitan sekang loro keuskupan sufragan nang sekitare yaiku keuskupan Amboina, lan Keuskupan Manado.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.