Keuskupan Agung Ende

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Keuskupan Agung Ende kuwe tahta metropolitan sekang papat keuskupan sufragan nang sekitare yaiku keuskupan Denpasar, Larantuka, Maumere lan Ruteng. Wilayahe Keuskupan Agung Ende ana nang telu kabupaten Ende, Ngada lan Sika nang Pulau Flores, luas wilayahe 5.804 km2. Umat Keuskupan Agung Ende jumlahe 452.000 wong, kesebar nang 52 paroki, lan dilayani 167 imam.

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.