Jeruklegi, Cilacap

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
(Dialihna sekang Kecamatan Jeruklegi)
Mlumpat maring: navigasi, goleti