Katès

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Carica papaya - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-029.jpg
Katès
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan: Plantae/Tanduran
Divisi: Angiosperms
Kelas: Eudicots
Ordo: Brassicales
Famili: Caricaceae
Genus: Carica
Jeneng jenis
  • Carica papaya


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.