Karangsambung, Karangsambung, Kebumen

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Karangsambung
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Kecamatan Karangsambung
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Karangsambung kuwe salah siji desa nang Kecamatan Karangsambung, kabupaten Kebumen, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]