Kabanjahe, Karo

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kabanjahe
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Utara
Kabupaten Karo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
5 kelurahan

Kabanjahe kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Karo, propinsi Sumatera Utara, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Kabanjahe, Karo Cithakan:Kabupaten Karo