Hamparan Rawang, Kerinci

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Hamparan Rawang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Kerinci
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Hamparan Rawang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kerinci, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Kerinci