Hak Cipta

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Hak cipta kuwe hak eksklusif nggo pencipta utawa penerima hak kanggo ngumumna utawa nyebarna ciptaane sing ora mengurangi pembatasan-pembatasan miturut peraturan perundang-undangan sing berlaku.

Nang Indonesia, masalah hak cipta kiye diatur nang Undang-undang Hak Cipta No.19 Tahun 2002.

Pranala Jaba



mBalik ming: