Gombong, Kebumen

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Gombong
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon 19,48 km²
Jumlah pedunung 48.593
Kepadhetan 2429 jiwa/km²
Desa/kelurahan 14

Gombong kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Kebumen, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | sunting sumber]

  1. Banjarsari
  2. Gombong
  3. Kalitengah
  4. Kedungpuji
  5. Kemukus
  6. Klopogodo
  7. Panjangsari
  8. Patemon
  9. Semanding
  10. Semondo
  11. Sidayu
  12. Wero
  13. Wonokriyo
  14. Wonosigro