Giriwono, Wonogiri, Wonogiri

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Giriwono
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonogiri
Kecamatan Wonogiri
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²
Tilpun

Giriwono kuwe salah siji kelurahan nang Kecamatan Wonogiri, kabupaten Wonogiri, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Wonogiri, Wonogiri