Gedangan, Malang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Gedangan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Malang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
8 kelurahan

Gedangan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Malang, Jawa Timur, Indonesia.