Gebang, Gebang, Purworejo

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Gebang
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purworejo
Kecamatan Gebang
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Gebang kuwe salah siji desa nang Kecamatan Gebang, kabupaten Purworejo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Gebang, Purworejo