Galela, Halmahera Utara

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Galela
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku Utara
Kabupaten Halmahera Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Galela kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Halmahera Utara, Maluku Utara, Indonesia.


Cithakan:Galela, Halmahera Utara Cithakan:Kabupaten Halmahera Utara