Dhuku

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dhuku
Duku Lansium domesticum Ripe.jpg
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan: Plantae/Tanduran
Divisi: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Sapindales
Famili: Meliaceae
Genus: Lansium
Jeneng jenis
  • Lansium domesticum

Dhuku kuwi sajenis uwoh-wohnan anggota suku Meliaceae. Tanduran iki asale saking Asia Tenggara sisih kulon.

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.