Dhiskusi Panganggo:Phantomsteve

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
map-bms-0
en This user is a native speaker of English.