Banjarwaru, Nusawungu, Cilacap

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
(Dialihna sekang Desa Banjarwaru)
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Banjarwaru
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Kecamatan Nusawungu
Kodepos 53283
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Banjarwaru kuwe salah siji desa nang kecamatan Nusawungu, Cilacap, Jawa Tengah, Indonesia.