Danurejan, Yogyakarta

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Danurejan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kota Yogyakarta
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
3 kelurahan

Danurejan kuwe salah siji kecamatan nang kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.