Daftar keuskupan nang Indonesia

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Kaca iki isine daftar jeneng 37 Keuskupan se-Indonesia sing dikelompokna dadi 10 Provinsi Gerejawi/Keuskupan Agung ditambah siji Keuskupan Ordinariat Militer lan Uskup kepalane. Taun nang jero kurung nunjukaken taun mulaine penunjukan dadi Uskup, sing dasare sekang keputusan penetapanne Tahta Suci Vatikan, Roma.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]