Daftar gubernur Kalimantan

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Gubernur Gewest Borneo nang pemerintahan Hindia Belanda.

No. Foto Jeneng Sekang Nganti Keterangan
1. A.L. Weddik 1845 - Commissaris-inspecteur voor Borneo, Riouw en Lingga
2. - - 1846 1848 gouvernur Borneo en Onderhoorigheden
3. Dr. B. J. Haga[1] 1938 1942 gouvernur Borneo


Daftar gubernur propinsi Kalimantan (1945-1957).

No. Foto Jeneng Sekang Nganti Keterangan
1. Pangeran Moh. Noor.jpg Ir. Pangeran Muhammad Noor 2 September 1945 1950  
2. - dr. Murjani 14 Agustus 1950 1953  
3. - Mas Subarjo 1953 1955  
4. RTA Milono.jpg Raden Tumenggung Arya Milono 1955 1957  

Molai taun 1957 jeneng propinsi Kalimantan dadi Propinsi Kalimantan Selatan.

Deleng uga:


Disambig.svg
Kaca/Halaman kiyé disambiguasi — isiné navigasi kanggo nuju nang artikel liyané sing mèmper utawa bisa artikel sing mèh padha jenengé. Angger ana pranala tumuju halaman kiyé, apiké Rika/Sira ngleresaké pranala supaya tumuju halaman sing bener (dimaksud).


Rujukan[sunting | sunting sumber]