Cithakan:Tetlp

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

{{ Tetlp }}
balik bahas deleng Kaya {{Tlx}} lan {{tlsp}}.

Deleng uga {{lts/}} lan {{tlrow}}.

{{tetl}} sekiye kuwe gabungan sekang {{Tetlp}}, {{Tnetlp}}, lan {{Tnetl}}.