Cithakan:Peta Eropa

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Blank map of Europe (polar stereographic projection) cropped.svg

[[Laut Adriatikiatik]]

Petané bawana Eropa sing teyeng di klik, peta kiye salah sijining bates-bates geografi sing paling sering dienggo, contoné kaya sing dienggo nang National Geographic lan Encyclopedia Britannica; senajan mlebune negara-negara maring Eropa atawa Asia bisa sejen-sejen tergantung sumbere, contoné nang klasifikasiné sekang CIA World Factbook atawa sing sekang BBC).

Legend: Biru = negara sing mlebu Eropa uga Asia (transcontinental states); Ijo = miturut sejarah mlebu Eropa tapi letaké uwis metu sekang bates geografis Eropa.