Cithakan:Kotak info situs web

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
{{{jeneng}}}
URL {{{url}}}
Tipe situs {{{type}}}
{{Kotak info situs web
  | jeneng         = 
  | logo           = 
  | screenshot     = 
  | caption        = 
  | url            = 
  | komersil       = 
  | type           = 
  | basa           = 
  | registrasi     = 
  | sing duwe      = 
  | sing gawe      = 
  | diluncurna     = 
  | status sekiye  = 
  | revenue        = 
}}

Catetan[sunting | sunting sumber]

jeneng, url, type, sing duwe, lan sing gawe kuwe parameter sing kudu diisi.

Parameter[sunting | sunting sumber]

Parameter Keterangan
jeneng Jeneng lengkape sekang situs web
logo Gambar logo sekang situs web kuwe
screenshot Gambar conto tampilan sekang situs web kuwe
caption Kalimat keterangan kanggo screenshot (nek screenshot ora diisi, caption kiye diabaikan
url Alamat situs web
komersil Situs web kiye situs komersil apa ora. Diisi karo Ya atawa Ora.
type Jenis/kategori situs web, keterangan singkat mengenai tujuan utama situs kiye.
basa Basa utama sekang situs kuwe, nganggo pranala internal nek ana. Conto: [[Basa Inggris|Inggris]]
registration Situs web kiye panganggone kudu ndaftar disit apa ora? Diisi nganggo Ya atawa Ora.
sing duwe Diisi karo jenengesing duwe situs web kuwe. Diberikan pranala internal ke artikel tentang pemilik tersebut bila ada.
sing gawe Jenenge sing gawe situs kuwe, kontributor utama/awal sekang situs kuwe. Diwenehi pranala internal nek ana.
diluncurna Tanggal pertama kali situs kuwe diluncurna.
current status Diisi nganggo Aktif, Ora aktif, atawa Uwis ora tersedia
revenue Penjualan/pendapatan taunan sing dihasilna situs kiye.