Cithakan:Infobox writing system

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
{{{name}}}
[[Image:{{{sample}}}|260x400px|{{{caption}}}]]
Informasi
Jenis aksara [[ {{{type}}}]] {{{typedesc}}}
Basa {{{languages}}}
Sing Nggawe {{{creator}}}
Digawe {{{date}}}
Dipublikasikna {{{SHdates}}} {{{published}}}
Periode {{{time}}}
Status {{{status}}}
Arah penulisan Cithakan:ISO 15924 direction
Silsilah
{{{family}}}
  • {{{name}}}
Aksara sing diturunaken {{{children}}}
Aksara kerabat {{{sisters}}}
Baris Unicode {{{unicode}}}
ISO 15924 {{{iso15924|}}}Cithakan:ISO 15924 code, Cithakan:ISO 15924 number
  {{{iso15924 note}}}
Jeneng Unicode Cithakan:ISO 15924 alias
{{{footnotes}}}

Perhatian: Kaca kiye bisa baen isine nganggo simbol-simbol fonetis IPA nggunakna Unicode.