Cithakan:Country data Papua Nugini

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Papua Nugini kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Papua New Guinea.svg

Parameter standar

Jeneng parameter Nilai Makna
alias Papua Nugini Jeneng artikel utama (Papua Nugini)
flag alias Flag of Papua New Guinea.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Papua New Guinea.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

Label Gambar bendera (40px) Jeneng gambar
1965 Flag of Papua New Guinea 1965.svg Flag of Papua New Guinea 1965.svg
1970 Flag of Papua and New Guinea 1970-1971.gif Flag of Papua and New Guinea 1970-1971.gif
naval Naval Ensign of Papua New Guinea.svg Naval Ensign of Papua New Guinea.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng alias Hasil nganggo {{flag|alias}} Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
PNG (deleng)  PNG  Papua Nugini
Papua New Guinea (deleng)  Papua New Guinea  Papua Nugini

Conto cara nganggo

  • {{flag|Papua Nugini}} Papua Nugini
  • {{flagicon|Papua Nugini}}Bendera Papua Nugini

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Papua Nugini|1965}} Papua Nugini
  • {{flagicon|Papua Nugini|1965}}Bendera Papua Nugini

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|PNG}}Bendera Papua Nugini
  • {{flagcountry|PNG}} Papua Nugini
  • {{flag|PNG}} PNG