Ciamis, Ciamis

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Ciamis
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Ciamis
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
7 kelurahan

Ciamis kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ciamis, Jawa Barat, Indonesia.