Cempedak

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Cempedak.jpg
Cempedak
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan: Plantae/Tanduran
Divisi: [[.]]
Kelas: [[.]]
Ordo: [[.]]
Famili: [[.]]
Genus: [[.]]
Jeneng jenis
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.