Camba, Maros

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Camba
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Maros
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
2 kelurahan

Camba kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Maros, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Camba, Maros Cithakan:Kabupaten Maros